Beauty | Annecy Cosmetics Fruitstick

februari 14, 2017
Ik liet jullie een paar dagen geleden al zien dat er een Fruitstick van Annecy Cosmetics in de Healthbox zat. Ik probeerde deze uit, zocht wat informatie op en laat jullie vandaag mijn bevindingen zien.

Annecy is een Frans merk wat zijn oorsprong vind in het stadje Annecy, gelegen aan een meer, omringd door bergen. In eerste instantie zijn de producten van Annecy speciaal ontwikkeld voor op wintersport, lekker klein van stuk en door de vorm makkelijk aan te brengen. Ik schrok eerst een beetje van de grootte, het leek me wel heel klein; bijna een tester. Een zoektocht op internet leert mij dat de sticks net zo veel inhoud hebben als die van andere merken, alleen zit de verpakking dus voller.

De Fruitstick is een simpele lippenbalsem met een rozige gloed, heel veel meer kan ik er niet over zeggen. Hij is 100% natuurlijk en gedeeltelijk biologisch.  Ook aan het milieu is gedacht; ten eerste al door meer inhoud in een kleine verpakking te stoppen. De verpakkingen zijn hervulbaar en het product zelf bevat een selectie aan kruiden uit de bergen.
Naast de Fruitstick heeft AC ook de Sunstick, de Classic, de Lipstick en de Artistick (heftige en bijzondere kleuren).

 

Op de lippen een mooie glans en een subtiele roze gloed. Ik vind het mooi, naturel en precies wat ik in een lippenbalsem zoek. Nu ik dit zeg gaan jullie natuurlijk allemaal kijken; mijn mondhoeken zijn wat kapot omdat ik te weinig groenten en fruit heb gegeten (hebben jullie daar ook last van?). Niet heel fris alleen ik kan moeilijk twee weken geen artikelen plaatsen omdat mijn mond er gek uit ziet.
Ik vind de balsem super basic maar wel heel erg fijn. Hij brengt fijn aan, heeft geen witte gloed, geeft een gezonde glans en geen verslavend effect. De stick heeft niet echt een herstellend effect maar werkt wel verzorgend. Eigenlijk alles wat ik in een lippenbalsem zoek, heeft deze. Ik kan geen nadelen bedenken en zou ´m iedereen aanraden. Hij zat dus in de Healthbox van Ralph Moorman maar is ook te koop bij Pilou Cosmetics voor €5.90.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.