Action

Beauty | Action Mexican Skull Mask

maart 28, 2018
Een tijdje terug nam ik bij de Action dit sheet masker mee, niet omdat de werking me zo geweldig leek, maar omdat het design me wel aan sprak. Ik vind Mexicaanse skulls vaak prachtig en het leek me dan ook een tof product om te testen. Ik kan je alvast vertellen dat ik er vrij hilarisch uit zag en dat het resultaat stukken beter was dan verwacht..

Action Mexican Skull Sheet Mask

Het masker lijkt niet echt een merk te hebben en ook de verpakking verschaft weinig informatie. Ik lees dat het om een masker met granaatappel en een hydraterende werking gaat. Verder speelt het masker qua verpakking en gebruiksaanwijzing in op de #selfie en social media trend door te stimuleren dat je een foto maakt en deze deelt met #selfiemask.
Qua ingrediënten hier even de eerste 5:
– Water
– Propanediol. Dit zorgt er voor dat andere ingrediënten beter worden opgenomen door de huid en irriteert over het algemeen niet.
– Glycerine. Hydraterend.
– Hydroxyethyl. Huideigen en hydraterend.
– Betaine. Zorgt voor een licht schuimend effect, kan irriteren.

 

De sheet

Tja, ik denk dat deze selfie me zeker geen 4791 likes op gaat leveren (zie verpakking), maar grappig is het wel. Ik vind het masker verrassend leuk, ik had eigenlijk minder verwacht. De sheet is vrij dun, wel even voorzichtig open vouwen dus en ietwat aan de grote kant. Verder ´issie precies vochtig genoegen blijft alles goed op mijn gezicht zitten.
Het masker is geschikt om een kwartier te laten zitten, hierna kun je het serum nog wat verder in je gezicht masseren en naspoelen met warm water.

Eindoordeel

Ik had best wel lage verwachtingen omdat ik toch wel wat ¨zooi¨ tussen de ingrediënten zag staan staan maar het resultaat viel me alles mee. Het masker heeft mijn huid totaal niet geïrriteerd en maakte ´m vooral heel zacht. Qua geur rook ´ie heel subtiel fruitig, parfum zit er wel in, maar staat niet helemaal bovenaan de lijst. Mijn huid voelde dus zacht aan na dit masker, maar daar is ook wel alles mee gezegd. Ik zou ´m niet opnieuw kopen omdat ik het verder niet heel erg van toegevoegde waarde vind. Als je een gezellige masker avond met vrienden houdt en wat gekke maskertjes wilt kopen, dan is dit wellicht een leuk idee! Je vind deze, en een aantal andere varianten voor (ik geloof) €0,79 bij de Action.
Gebruik jij wel eens sheet masks?
 
*Even een disclaimer wat de uitleg van de ingrediënten betreft. Ik ben geen expert en doe mijn research gewoon via Google. Als je een professionele uitleg wilt of zekerheid wilt door bijvoorbeeld een allergie, raad ik je aan een professional te raadplegen.
Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.