Instagram Slider

Beauty | Alex Steinherr x Primark Pollution Solution Dual Textured Pads

april 23, 2019

Vorig jaar zag ik al allerlei leuke producten van Alex Steinherr x Primark voorbij komen. Onlangs werden er weer nieuwe producten aan de populaire collectie toegevoegd en kreeg ik een pakketje thuisgestuurd. In dit artikel laat ik je de ¨Pollution Solution Dual Texture Exfoliating Pads¨ zien.

 

Alex Steinherr x Primark

De collectie van Primark in samenwerking met Alex Steinherr is simpel, maar doeltreffend. Er zijn verschillende producten voor verschillende huidproblemen, de kwaliteit belooft hoog te zijn en de prijzen laag. De collectie bestaat inmiddels uit 23 verschillende producten die stuk voor stuk dierproefvrij zijn.

Alex Steinherr x Primark

Pollution Solution Dual Textured Pads

Deze dubbelzijdige pads preppen je huid met lactic acid en niacinamide. Dit duo van ingrediënten zorgt voor zichtbare verbetering in grove poriën, oneffenheden en een grauwe huid als gevolg van luchtvervuiling. De pads bevatten precies genoeg product en zijn wat mij betreft ideaal voor op reis, scheelt weer een paar flesjes. De kant kant met textuur verwijdert op een milde manier dode huidcellen. De effen kant geeft je huid een zachte finish. Kortom: je huid wordt gladder, stralender en gehydrateerd. Ondanks de effectiviteit zijn de pads zo mild dat ze ook prima geschikt zijn bij een gevoelige huid.

De pads

In het potje vindt je 60 pads, ik gebruik er zelf elke ochtend en avond één. Je gebruikt de pads door eerst 20 seconden zachtjes met de grove zijde over je gezicht te wrijven. Vervolgens masseer je je gezicht met de zachte kant. Je kunt het overgebleven product rustig in je huid deppen, je hoeft het niet af te spoelen.

Eindoordeel

Ik ben de pads gaan gebruiken na het reinigen van mijn gezicht en mijn huid reageert er erg goed op. Van sommige producten wordt mijn huid alleen maar vetter en krijg ik meer onzuiverheden, dat was hier niet het geval. Mijn huid voelt zacht aan na gebruik en toen ik een paar dagen stopte met de pads, werd dit beduidend minder. Met een prijs van €6 vind ik ze voor Primark begrippen niet heel goedkoop, maar wel het geld waard. Ik zou deze zelf absoluut opnieuw aanschaffen om mee te nemen op vakantie. Ik ben dol op multifunctionele producten en dit is voor mij de perfecte combinatie tussen dat laatste beetje reiniging en hydratatie.

Heb jij al iets uit de Alex Steinherr x Primark collectie geprobeerd?

*Het product in deze review heb ik gekregen.

 

Share:
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 • Balou

  Goed dat alle producten dierproefvrij zijn? Ik ken deze lijn verder nog niet

  april 23, 2019 at 8:15 am Reply
 • Deb

  Klinkt fijn. Ben alleen benieuwd naar de ingrediënten om te kunnen zien of ik het kan gebruiken. Mijn huid reageert niet even goed op bepaalde stoffen. Dus dat moet ik van tevoren altijd even checken.

  april 23, 2019 at 1:34 pm Reply
  • Mira Ennen

   Dankjewel, hele fijne tip! Ik ga voortaan de volledige ingredientenlijst toevoegen:)

   april 25, 2019 at 11:27 am Reply
 • Marloes

  Bij ‘mijn’ Primark zijn de producten uit deze lijn niet verkrijgbaar?! Ik heb er gisteren wederom naar gekeken, maar kon niets vinden… Zo jammer!

  april 24, 2019 at 9:34 pm Reply
 • Leave a Reply

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.