Instagram Slider

  • Zin in een lekker stamppotje vanavond?Ik maakte deze variant met
  • Als er n merk naast een geweldige adventskalender toffe en
  • Ik probeerde een hele reeks producten speciaal voor beschadigd haarArtikel
  • Caspergrumpycat catsofinstagram cat cats katten russianblue dutchpets itssofluffyimgonnadie wintervacht furryfriend
  • Woohoo momenteel 10 korting op alle geschenkdozen van danielwellington Ook
  • WINACTIE Hands Off My Chocolate komt met geweldige kerstrepen en
  • Dafne Schippers haal ik nog niet in maar in ieder
  • Nu online de Bluxbox Christmas Edition 2018 met alleen maar
  • WINACTIE Win een heerlijk huidverzorgingspakket van ZarqaZo maak je kans
  • Nieuw van Max Factor de Volume Infusion MascaraReview staat nu

Over Mira Tells

Lieve allemaal,

Allereerst; ontzettend leuk dat je de moeite hebt genomen om even rond te kijken op mijn site, ik ben blij met iedere bezoeker! Hier op www.miratells.nl verschijnt doordeweeks eigenlijk elke dag wel een artikel. Ik schrijf zowel over beauty als over food omdat dat mijn favoriete onderwerpen zijn. Welk onderwerp wanneer online komt, dat hangt een beetje af van wat ik voor opdrachten heb en wat ik zelf leuk vind. Ik hou ontzettend van schrijven en fotograferen, hopelijk zien jullie dat een beetje terug op mijn blog.

Over mij

Ik ben Mira, 27 jaar en woon in het midden van het land met mijn vriend en twee katten . Officieel zit in het laatste jaar van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening maar op dit moment zit ik helaas thuis door een burn out. Ik hoop in september mijn studie weer op te pakken en me verder te gaan specialiseren richting rouw en verliesbegeleiding.

Make-up

Opmaken moet je leren, dat kun je niet meteen. Ik ben absoluut geen talent en leer nog steeds, op mijn site laat ik jullie ontzettend veel verschillende producten zien en wat ik daar mee doe. Soms gaat dat meteen goed, vaak ook niet maar goed, wie kon er meteen een perfecte eyeliner aanbrengen? Dit is dus geen blog waar je perfecte make-up looks kunt verwachten en waar je trucjes leer om je perfect te contouren. Je ziet hier vooral of een product fijn werkt en of je er ook wat mee kunt als je geen gediplomeerde make-up artiest bent.

Eten

Eten vind ik het allerleukste om te doen en ook ontzettend leuk om over te schrijven. Ik deel hier soms recepten, schrijf over leuke of gekke ontdekkingen en proef graag de nieuwste chocolade. Ik eet voornamelijk vegetarisch en post zowel gezonde als ongezonde dingen. Over vlees zul je hier bijna nooit iets voorbij zien komen omdat ik dat niet wil promoten. Wat overigens niet inhoudt dat ik anti alle vlees eters ben, ik wil het eten van vlees alleen niet stimuleren met het delen van tips en recepten.

Verantwoorde producten

Ik vind het steeds leuker om mij bezig te houden met verantwoorde ingrediënten, verpakkingen en bedrijven. Niet alleen met eten maar ook met beauty. Er zijn zo ontzettend veel leuke en fijne producten te maken en bedenken zonder dat daar chemische “troep” aan te pas hoeft te komen. Ik ben geen eco-guru dus ik gebruik natuurlijk ook “gewone” producten, van beide werelden wat. Ook vind ik het belangrijk om te vermelden of een product op dieren getest is. Je zult hier soms producten voorbij zien komen van merken die op dieren testen, zelf koop ik deze producten niet omdat ik mij daar niet prettig bij voel. Omdat ik veel ontvang voor mijn blog, wil ik zo veel mogelijk testen, jullie lezers hebben natuurlijk altijd zelf de keuze of je wel of geen producten wilt aanschaffen of gebruiken die op dieren getest zijn.

Ik hoop jullie hier iedere dag een beetje te kunnen inspireren, en jullie mij natuurlijk.

X