Life | REPOST: Hoe het weekend altijd gaat..

maandag 5 maart 2018


Het weekend zit er weer op, en wat gaat het altijd snel! Nou ben ik vast niet de enige die elk weekend weer wilde plannen maakt, die niet altijd helemaal uitkomen. Eigenlijk was afgelopen weekend voor mij best wel succesvol, mijn vriend was naar Disneyland en ik chillde lekker en maakte het hele huis schoon, best productief dus! Toch gaat het vaker volgens onderstaand lijstje..

- Op donderdag begint het gelukzalige gevoel te kriebelen, het is bijna weekend!

- Op vrijdag ben je compleet gelukkig, na je werkdag van vandaag is het weekend!

- Op deze vrijdag maak je plannen. Je bedenkt je welke leuke dingen je gaat doen met vrienden, welke series je gaat kijken en dat je lekker productief je kledingkast gaat uitzoeken.

- Op vrijdag maak je het lekker laat, je kunt immers toch uitslapen. Wel wil je een beetje bijtijds opstaan zodat je nog wat van je dag kunt maken, je zet alleen geen wekker.

- Op zaterdag wordt je tegen 10 uur wakker, je blijft nog even lekker liggen en scrolt door je Instagramfeed.

- Tegen een uur of 11 ga je uit bed, eerst maar eens lekker uitgebreid douchen en een ontbijtje maken.

- Om 12 uur ben je klaar om je aan te kleden en je lekker uitgebreid op te maken. Ondertussen app je een vriend om wat leuks te gaan doen.

- Half 1, je bent ready to go. Je vriend heeft helaas nog niet gereageerd dus besluit je wat Youtube filmpjes te kijken. Je hebt het hele weekend nog voor je en je hoeft natuurlijk niet continu productief te zijn.

- Het is 4 uur, je vriend reageert dat hij moet werken vandaag. Nou ja, dan vermaak je je gewoon zelf, alleen zijn is soms best lekker. Het is al best laat om nu nog aan je kledingkast te beginnen, dan maar even series kijken.

- Tegen 6 uur heb je 3 afleveringen gekeken en je mooie kleding verruild voor een trainingsbroek.

- Je moet wat eten maar hebt niks in huis, bestellen mag best toch, voor deze ene keer?

- Tegen een uur of 8 vragen je vriendinnen of je mee uit gaat. Je make-up is inmiddels verlept en je zit heerlijk in je trainingsbroek een zak chips weg te werken, je zegt dat je het erg druk hebt en dus niet mee kunt.

- De rest van de avond breng je door voor de tv terwijl je ondertussen door je Instagram-feed scrollt en spelletjes speelt op je telefoon.

- Zondag slaap je weer lekker uit, vandaag ga je wel echt wat nuttigs doen. Rond een uur of 10 sta je op en hijs je je in je trainingsbroek.

- Als je hebt gegeten mag je eerst even de nieuwste vlogs kijken, even ontspannen mag wel toch?

- Tegen een uur of 12 begin je aan je kledingkast á la Marie Kondo; je haalt al je kasten leeg en gooit al je kleren op bed, per kledingstuk bekijk je of je er blij van wordt. Halverwege heb je even pauze nodig en zet je lekker een serie aan.

- Veel te veel afleveringen verder is het 17:00 uur en heb je inmiddels écht honger. Je pleurt een pizza in de oven en zakt terug op de bank.

- De rest van de avond zap je een beetje langs alle programma's en kijk je op Facebook naar de weekendfoto´s van je vrienden. Je voelt je niet blij, morgen begint de week alweer, wat gaan die weekenden snel hè?

- Je gaat op tijd naar bed, je moet morgen immers vroeg op. Eenmaal in je slaapkamer aangekomen zie je daar je Marie Kondo restanten; een berg kleding van een meter hoog op je bed. Je mikt alles op de grond en gaat lekker slapen. Volgend weekend maak je er echt wat van.

Hebben jullie een leuk weekend gehad?

De laatste tijd zien jullie iets vaker een repost dan normaal. Een repost is een artikel wat ik al eerder heb geplaatst en nu opnieuw en aangepast plaats. Omdat het qua gezondheid op dit moment even niet zo lekker gaat, lukt het niet altijd om nieuwe artikelen te maken. Als ik een leuk artikel heb staat wat nog relevant is, kies ik er dus voor om die nog een keer te plaatsen. De repost artikelen zijn altijd ongeveer een jaar oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!