Body | Lush Ro´s Argan Body Conditioner (voor onder de douche)

zaterdag 3 maart 2018


Nou klaagde ik een maand geleden al dat ik dood ging van de kou, daar op terug kijkend waren dat eerder tropische temperaturen in vergelijking met deze week. Ik hou sowieso niet van kou maar ook mijn huid joh, van onder tot boven heb ik jeuk en is alles zo droog als een Sahara. Ik smeer er dus flink op los en opende begin deze week dit sobere potje van Lush met daarin een zeer luxe bodyconditioner. Ik schreef overigens deze review al eerder maar kwam er tijdens het schrijven achter dat ik het product al een aantal dagen verkeerd aan het gebruiken was. Ik ging uiteraard verder met testen, alleen dan wel volgens de juiste instructies.


In deze bodyconditioner  vind je onder andere arganolie (mijn favoriete ingrediënt ever), vitamine E, amandelolie en verschillende soorten boters. Al deze ingrediënten bij elkaar zouden er voor moeten zorgen dat je huid soepel aan voelt er er mooi en stralend uit ziet. Anders dan de naam doet vermoeden ruikt het product niet naar arganolie, gelukkig, want dat vind ik niet zo hele lekkere geur, ondanks dat ik de werking geweldig vind. Geen argan geur dus maar een bloemige, zoete rozengeur.

Alles bij elkaar verbetert deze topper de conditie van je huid door te herstellen, te beschermen, te verzorgen en te verzachten, klinkt perfect.


Ik was dus gewoon aan het smeren zoals een ¨gewone¨ bodybutter. Mijn huid werd daar mega zacht van alleen ik vond wel dat er echt heel lang, eigenlijk echt een dag, een plakkerig laagje achter bleef op mijn huid. Dat bleek niet gek te zijn want dit product bleek een body conditioner voor onder de douche te zijn.

Ik ben fan van bodylotion onder de douche omdat het een product is met veel gebruiksgemak waarmee je op een hele makkelijke manier van je droge huid af komt. Je smeert het product op een schone huid aan het einde van je douchebeurt, je laat het een minuutje intrekken en spoelt het dan kort af. Even rustig afdrogen en je bent klaar, en shiny en zacht.


Qua geur ben ik sowieso al fan, heerlijk die rozen, en toch heeft dat notige toefje van de arganolie ere doorheen ook wel wat lekkers, gewoon een fijne geur al met al. Over de werking heb ik eigenlijk ook niks slechts te zeggen, sterker nog, ik vind het denk ik de beste ¨bodylotion voor onder de douche¨ die ik ooit getest heb. Mijn huid wordt hier extreem zacht van en blijft ook zacht, zelfs nu met de ijzige kou heb ik geen trekkerige huid meer gedurende de dag en dat vind ik top. Ik vind ´m wel aan de prijzige kant, 225 gram kost namelijk 29,95, dat vind ik vooral aan de prijzige kant omdat dit soort producten er bij mij altijd erg snel doorheen gaan. Het potje op de foto is overigens 45 gram, die zat in een cadeaupakket, niet dat jullie denken dat deze kleine hoeveelheid bijna €30 kost. 

Qua kwaliteit dus een enorme aanrader, qua prijs niet voor iedereen weg gelegd denk ik. Ik zou het er zelf, in de winter, wel voor over hebben, in de zomer zou ik voor een lichter en wat goedkoper product gaan. 
Heb jij Ro´s Argan al wel eens geprobeerd?

2 opmerkingen:

  1. Dit klinkt zo lekker! Wel vind ik voor de hoeveelheid het een beetje te prijzig voor wat het is x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa het is niet echt een budget product, zeker niet als je kijkt naar andere merken met dit soort producten! Jammer wel, misschien dat ze ooit nog met een wat goedkopere variant komen:D

      Verwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!